Sytuacja w gastronomii zmienia się bardzo dynamicznie, a ludzie związani z branżą muszą wykazać się elastycznością i szybką reakcją na zmiany. Próbując odnaleźć się w nowej sytuacji, zadają sobie pytania: jak działać? Jaką ścieżkę biznesową obrać, by przeprowadzić firmę przez pełen wyzwań czas? Odpowiedzi na nie przyniosła II Konferencja Kryzysowa dla Gastronomii Made for Restaurant On-line 2020 – Master Class Sztuka Przetrwania.
Temat konferencji, która odbyła się 16 listopada, był odpowiedzią na potrzebę wsparcia gastronomii w związku ze zmieniającą się bardzo dynamicznie sytuacją i koniecznością wykazania się dużą elastycznością oraz umiejętnością odnalezienia w nowej sytuacji spowodowanej przez pandemię Covid-19. W trakcie konferencji, w której uczestniczyło blisko 600 osób, zostało zaprezentowane kompendium wiedzy i doświadczeń najlepszych specjalistów: z dziedziny biznesu, komunikacji, zarządzania kryzysowego, czy psychologii. Szczególną uwagę zwrócono na Kraków, dotychczasowego lidera na rynku turystycznym i Europejską Stolicę Kultury Gastronomicznej roku 2019. Krakowscy restauratorzy opowiedzieli o swoich problemach, z którymi przyszło im się mierzyć
Uczestników spotkania powitał Prezydent Miasta Krakowa.
Organizacja wydarzenia i jego tematyka była bardzo cenna w obliczu kryzysowej sytuacji w jakiej znalazła się branża gastronomiczna.
Zapis konferencji będzie dostępny do 16 grudnia br.
Zapraszamy do bezpłatnej rejestracji: MADE FOR Restaurant
Partner Konferencji – Miasto Kraków
Szczegółowy program wydarzenia dostępny jest na stronie FOR Solutions